U obračunu koji se noćas dogodila na Savskom nasipu na Novom Beogradu, kod restorana "Mala Kolubara", tri osobe su povređene, a među njima i V. Ć. (53), za kog su beogradski mediji izvestili da je bivši telohranitelj Sredoja Šljukića Šljuke.

Beogradska policija primila je poziv noćas oko 2.30 da je došlo do pucnjave i obračuna kod restorana „Mala Kolubara“ na Savskom keju na Novom Beogradu, potvrđeno je za „Nova.rs“ iz MUP.

Kako je objavio portal „Telegraf“, bivši Šljukin telohranitelj je ranjen nožem koji mu je napadač zario u stomak. Nakon toga, usledila je pucanjva u kojoj je ranjen i V. S. (33), i to na parkingu ispred „Male Kolubare“. U tuči je lakše povređen i Z. P. (48), koji je zadobio povrede glave.

Restoran Mala Kolubara Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Dvojica najteže ranjenih zbrinuti su u Urgentnom centru, pod nadzorom policije, i nisu želeli da sarađuju sa inspektorima.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, po nalogu Višeg javnog tržilaštva.

Restoran Mala Kolubara Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Kako su reporteri zabeležili na licu mesta, i jutro nakon događaja su se mogli videti krvavi tragovi, koji svedoče o obračunu koji se dogodio. Policija je i jutros vršila uviđaj na licu mesta.

Bonus video: Kamion za odnošenje smeća usmrtio bicikliskinju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar