Foto: Privatna arhiva

Doktoru Nenadu Anđiću, opzicionom odborniku u pribojskom parlamentu tokom prethodne noći je uništen automobil. Slučaj se, kako kaže naš sagovornik, dogodio ispred Osnovne škole "Desanka Maksimović".

„Upravo krećem u policiju, na svu sreću postoji kamera, a sve mi se čini da je ovo sa namerom urađeno“, kaže dr Nenad Anđić.

On navodi da je susedni automobil, bio udaljen oko petanest do dvadeset metara.

Foto: Privatna arhiva

„Dakle, muškarac koji je oštetio moje vozilo je prvo udario to vozilo, a nakon toga je prošao pored mog auta, vratio se nakon minut vremena (gde je i opseg kamere) i nakon pogleda u telefon počeo da ga krvnički udara. Ono što povezuje oba putnička vozila je crvena boja“, objasnio je stomatolog Anđić.

Foto: Privatna arhiva

On ponavlja da, nažalost, nema sumnje da je u pitanju namera. Na naše pitanje da li sumnja da je odmazda vlasti ili nekog njegovog neistomišljenika odgovara: „Ako biste pogledali izveštaje sa dvanaest skupštinskih zasedanja, moglo bi da se nađe osnova. Ali, naravno, ne mogu da grešim dušu, nadam se da će policija utvrditi počinioce ovog nedela „, zaključio je dr Anđić za naš portal.

Inače dr Nenad Anđić je odbornik Zdrave Srbije u SO Priboj.

Bonus video: Požar kod Herceg Novog

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar