Nezapamćeni zločin dogodio se sinoć u Rušnju, kada je Živojin Nikolić (72) ubio svog komšiju i predao se jutros policiji, zbog ubistva Živka Đakovića (76). Reporter Nova.rs na licu mesta saznao je da se zločin dogodio u kući Živojina, koja je nekada bila u vlasništvu ubijenog Živka.

Po priznanju samog ubice, zločin se dogodio sinoć. U kući, u Ulici Oslobođenja 61, koja je ranije pripadala ubijenom Živku, a novi vlasnik je ubica Živojin.

Živojin je Živka udario sekirom i usmrtio ga na mestu, zaključao kuću i otišao, da bi se jutros pojavio u policiji u pratnji advokata i priznao zločin.

Pročitajte još:

Kako nezvanično saznajemo, na licu mesta, Živko je izgubio kuću zbog dugova za struju i neplaćenih kredita, pre 5-6 godina oduzeli su mu je sudski izvršitelji. Tu kuću je kupio Živojin, poreklom iz Medveđe.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Živko je živeo kod mene godinama zajedno sa ženom, kada su mu oduzeli kuću. Bio mi je dobar komšija i želeo sam da mu pomognem. On je odlazio s vremena na vreme da obiđe svoju kuću, verovatno je tako bilo i sinoć, kada je video da su uključena svetla. Pošto se nije vratio sinoć, a imao je običaj da zajedno gledamo televiju, posumnjali smo da se nešto loše dogodilo“, rekao je komšija Milutin.

Ubijeni i ubica se navodno nikada ranije nisu sreli, niti se poznaju i po svemu sudeći, Živojin se uplašio kada je kod njega u kuću ušao Živko, potegao sekiru i jednim udarcem usmrtio bivšeg vlasnika kuće.

BONUS VIDEO: Bomba na Karaburmi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare