Foto:MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić potpisao je sa ambasadorkom Nemačke Anke Konrad Protokol o primopredaji donacije za Upravu granične policije MUP-a.

Ovim Protokolom Uprava granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova dobila je 14 brendiranih vozila marke „dačija daster“, kao i 30 ručnih termovizijskih kamera.

„Ova donacija će dodatno poboljšati uslove rada i doprineti bržem i efikasnijem izvršavanju zadataka policijskih službenika regionalnih centara Uprave granične policije MUP-a Srbije“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Anke Konrad i Bratislav Gašić Foto:MUP Srbije

„Takođe, donacija će doprineti zaštiti državne granice i suzbijanju ilegalnih migracija, kao jednom od strateških prioriteta Srbije i Evropske unije, u kojima se Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije već pokazalo kao pouzdan partner“, dodaje se u saopštenju.

Bratislav Gašić Foto:MUP Srbije

Ministar Gašić se zahvalio nemačkoj strani za kontinuirano pružanje donatorske pomoći Ministarstvu unutrašnjih poslova u cilju podizanja kapaciteta Uprave granične policije, kao i Uprave kriminalističke policije i Uprave policije.

Foto:MUP Srbije
Foto:MUP Srbije
Anke Konrad i Bratislav Gašić Foto:MUP Srbije
Anke Konrad i Bratislav Gašić Foto:MUP Srbije

BONUS VIDEO – Srpski specijalci oko Horgoša posle obračuna migranata

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar