Foto: Marko Radonjić/Nova.rs

Novak Radenović, unuk Zorana Karića, trenutno se nalazi u policijskoj stanici Savski venac gde daje izjavu povodom incidenta koji se dogodio u Beogradu, kada je, kako se sumnja, nožem povredio muškarca. Incident se dogodio na Senjaku, u Drinićkoj ulici, a komšije nisu želele da komentarišu napad, sem navoda da je reč o sukobu koju duže traje.

Kako saznajemo s terena, napad se dogodio na mestu koje je rezervisano za parking. Upravo zbog toga je i došlo do napada.

Foto: Marko Radonjić/Nova.rs

Sa druge strane, meštani koji žive u Drinićkoj ulici nisu želeli da za medije komentarišu ništa u vezi sa napadom, sem da je reč o sukobu koji traje.

Pročitajte još:

„Dugo se svađaju oko toga“, rekao je komšija i dodao:

„Ovde su Karići nedodirljivi“, istakao je on.

Inače, Zoran Karić je brat Bogoljuba Karića. Zoranov zet je Saša Radenović, čiji je sin Novak, koji je danas priveden u policijsku stanicu.

Naime, prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, do sukoba je došlo jer je komšija Radenovića mesecima parkirao vozilo ispred njegove garaže, tačnije na parceli osumnjičenog. Najpre je došlo do žustre rasprave, koja je ubrzo kulminirala u fizički obračun.

BONUS video: Napad u beogradskoj teretani

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare