Foto:printscreen/instagram/192_rs/

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se juče u TC Novi Merkator na Novom Beogradu, kada je vozač automobila BMW uleteo u perionicu, pokosio radnika i oštetio nekoliko vozila.

Iako je najpre na društvenim mrežama saopšteno da se automobil sam pokrenuo u perionici, o celom događaju se oglasilo Treće osnovno javno tužilaštvo, koje je naložilo zadržavanje do 48 sati za vozača BMW X5 zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv opšte sigurnosti, piše Blic.

Naime, za ceo slučaj saznalo se nakon što se na društvenim mrežama pojavila vest o nezgodi. Saopšteno je da je vlasnik BMV stao isped perionice, kako bi mu oprali patosnice, te da ih je tada jedan od radnika izvukao i nekako stisnuo papučicu gasa.

„Auto se pokrenuo, uleteo u perionicu, udario crnu „kiu“ koja je naletela na drugog radnika i bacila ga ka zidu. Preko nesrećnog čoveka je zatim prešao džip, koji se zatim zabio u prostoriju levo“, navedeno je na društvenim mrežama.

Ipak, ubrzo se pojavila i druga verzija događaja. Navodno je vlasnik BMW pomešao kočnicu i gas i uleteo unutra u perionicu.

Udario je u radnika i nekoliko automobila.

U nezgodi je teže povrede zadobio radnik perionice.

VIDEO: Nesreća u Novom Sadu: Mercedes udario u trafiku povređena devojka od 16 godina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar