Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Leskovačka policija uhapsila je 27-godišnjaka iz Niša koga je bivša partnerka prijavila da je prati, a onda je on nožem dva puta ubo policajca u rame. Nakon toga, seo je u svoj auto, udario bivšu ženu kolima i pobegao. Patrola ga je pronašla, pokušala da ga zaustavi, ali je on nastavio bekstvo prošašvši dva puta kroz crveno, dok nije udario u betonsku ogradu. Bekstvo je nastavio pešice, ali ga je policija ubrzo stigla i uhapsila.

Epilog filmske potere – troje povređenih i to policajac, bivša partnerka osumnjičenog i osumnjičeni, a sve povrede su okarakterisane kao lakše, prenose Južne vesti.

Incident je počeo odmah po dolasku policije po pozivu bivše partnerke osumnjičenog F. M. iz Niša da je on prati, ali je policajac zadobio dva uboda nožem u rame. Seo je u kola, udario bivšu i pobegao.

Policijska patrola ga je uočila i pokušala da zaustavi njegov automobil, ali F. M. se nije zaustavio, već je bežeći, dva puta prošao na crveno svetlo i na kraju udario u betonsku ogradu, nakon čega je izašao iz automobila i nastavio da beži, ali ga je policija ubrzo sustigla i uhapsila, kažu iz policije.

Osumnjičenom Nišliji na teret se stavljaju krivična dela nasilje u porodici, izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, ali ga čeka i niz prekršajnih prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja, zbog čega mu je, do saslušanja, određeno zadržavanje do 48 sati.

BONUS VIDEO: Ljiljana Nešić: Čovek koji je dobio sredstva za borbu protiv nasilja – dva puta osuđivan za nasilje u porodici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar