Policeman ilustracija Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

Policija je saslušala starijeg Beograđanina koji je akter mučnog snimka na kome se vidi kako udara dečaka ispred jednog supermarketa u Beogradu.

U policiju su otišli majka dečaka i sam mališan i oni su priložili povrednu listu. Dečak se sada oseća bolje, ali je trauma i dalje velika.

„Bolje mu je, ali ga još boli vrat jer ga je taj čovek vukao i udarao. Ne znam zašto je to uradio, rekao je da je bio nervozan. Moje dete i njegovog druga je napao bez razloga, oni su se toliiko uplašili da su pobegli bez sladoleda i kusura. Ni meni nije dobro, sada, kada je sve prošlo, skočio mi je pritisak“, kaže za portal Nova.rsa majka napadnutog dečaka.

Sve je, prema njenim rečima, počelo kada su dečak  injegov drug otišli u jedan supermarket da kupe sladoled.

„Bili su u redu na kasi i hteo je da plati sladoled kada ga nervozna starija žena gurnula i besno rekla da se pomeri i da pomeri trotinet koji je bio pored njega. On joj je odgovorio da će se pomeriti, samo da uzme kusur i sladoled. Tada se umešao njen muž koji je zapretio detetu da će mu iščupati uši, na šta dete govori: „Zbog čega ćete da mi iščupate uši? Ali je zatim otišao sa drugom“, objašnjava majka dečaka.

Pročitajte još:

Iznervirani stariji čovek je tada pojurio decu, stigao ih ispred prodavnice i fizički je napao dečaka. Vukao ga je za uvo, u jednom trenutku čak i udario.

„Počeo je da mu zavrće uvo. Sin mu je rekao da ga ostavi na miru i da će ga prijaviti. Tada ga je čovek udario po sred uveta. Detetu još zuji u uvetu! Obezbeđenje je bilo tu i kao smirilo situaciju. Čovek se izvinio detetu uz reči: ‘Izvini, nešto sam nervozan’, ali ga to ne opravdava“, rekla je majka dečaka.

*****

BONUS VIDEO: Hapšenje vlasnika splava „Kartel“ koji je potonuo u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare