Foto: shutterstock; Facebook/ljubisa.vasic.338

Portal Nova.rs obišao je danas selo Mihajlovac kod Smedereva, u kojem se nalazi kafana, čiji je vlasnik Ljubiša Vasić podvodio devojke. Vasić je u selu poznatiji pod nadimkom "prva frizura Srbije", a kako saznajemo, tokom dana je držao pet šop, dok je noću organizovao podvođenje.

Meštani sela Mihajlovac u razgovoru za Nova.rs ističu da su u pomenutu kafanu dolazili bogati Požarevljani, te da su slavlja trajala po čitavu noć. Ipak, znalo se – tek od 23 časa su se dešavale bludne radnje zbog kojih su pali Vasić i njegov konobar J. J. (62).

„U  trenutku hapšenja, Ljubiša je imao tri devojke koje su radile dobrovoljno. Tokom dana su se normalno ponašale, viđali smo ih po selu, međutim, uveče, od 23 sata su se bavile prostitucijom u tom lokalu“, kaže meštanin za naš portal.

Pročitajte još:

Ističe da je kafana, u kojoj se sve odigravalo, nelegalno izgrađena i da je pre nekoliko godina trebalo da se sruši. Ipak, to je obustavljeno.

Klub Nina Smederevo Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Ljubiša je i sam jedno vreme bio u zatvoru, takođe zbog prostitucije. Tada je navodno posao preuzela njegova žena, bar tako pričaju komšije“, kaže meštanin.

Meštani tvrde da je Ljubiša ranije imao više posla, te je tako za njega radilo i više devojaka.

„Ranije je više devojaka radilo, sada, kako pričaju ljudi, tri. Inače, on je vlasnik i prodavnice za ljubimce u Smederevu“, kaže meštanin.

Podsetimo, Ljubiša Vasić je poznat odranije po podvođenju i već je hapšen. Pre nekoliko godina spekulisalo se da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra.

BONUS video: Akcija hapšenja – Invalida terali da prosi po minusu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare