Foto: Nova.rs

Ovog popodneva na Kosovu su se dogodile dve saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom. U Štimlju je poginulo dvoje dece nakon što je na njih naleteo automobil, dok je u selu Kičić preminula 66-godišnja osoba.

Nesreću koja se dogodila u Štimlju posle 16.00 izazvao je vozač automobila koji se kretao na putu Štimlje-Prizren.

Kako Koha prenosi, usled neprilagođene brzine, vozač je izgubio kontrolu i izašao na drugu stranu puta gde je naleteo na pešake.

„Kao rezultat nesreće, odmah su dva pešaka zadobila teške telesne povrede, i nakon ukazane prve pomoći u Štimlju poslati su u UKCK u Prištini na dalji lekarski tretman“, saopštili su iz policije.

Međutim, kako prenosi Koha, usled teških povreda, deca su u ovoj bolnici preminula.

Vozaču automobila V. M. određena je mera 48-časovnog pritvora.

Još jedna saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se u ranim popodnevnim satima na putu Mitrovica-Priština. Preminula je 66-godišnja osoba.

Portparol Kosovske policije za region Južne Mitrovice, Avni Zahiti, potvrdio je da su u nesreći učestvovala dva automobila, te da se ona dogodila u selu Kičić, nedaleko od Mitrovice.

Telo preminule osobe poslato je na obdukciju, u toku je istraga kako bi se razjasnile sve okolnosti slučaja.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je preminula jedna osoba a tri povređeno, dogodila se ranije danas i na putu Raška-Kosovska Mitrovica, u selu Kaznoviće.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar