Batocina Jagodina put
Foto: Shutterstock/Baloncici

Na auto-putu kod Leskovca, nešto pre 16 sati, došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj je lakše i teže petoro povređenih, a među njima i cela ekipa hitne pomoći Doma zdravlja Leskovac, koja je na lice mesta stigla da pruži pomoć povređenima.

Povređen je lekar iz te ekipe, medicinski tehničar, kao i vozač. Očevici kažu da neko od njih trojice stoji krvav na nogama dok drugi ne mogu da izađu iz vozila, prenosi JuGmedia.

Najpre su se sudari mali kamion, marke „tam“ i veći sivi automobil marke „hjundai“, u kome ima povređenih osoba. Kada se Hitna pomoć iz Leskovca uključila na auto-put  preko Vlasotinačke petlje i krenula ka Dobrotinu, na njih je otpozadi naleteo drugi automobil i izazvao dodatnu nezgodu.

Petoro povređenih nalazi se na dijagnostici u urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu,  potvrdio je JuGmedii direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

On je kazao da su u kolima Hitne pomoći Doma zdravlja iz Leskovca povrede zadobili lekar i tehničar, te da je reč o blažim povredama.

„Međutim, iz smrskanog automobila je troje povređeno, ima, čini se, prelom kolena kod jednog pacijenta, ali nijedan nije životno ugrožen“, istakao je Dimitrijević, uz napomenu da dijagnostika još nije završena.

Policija je na licu mesta.

Na Koridoru 10 saobraćaj je nakratko bio prekinut. Trenutno su u funkciji zaustavna i srednja traka, rekla je za RTS Marija Sokolović, portparol leskovački policije.

BONUS VIDEO: Užasna nesreća kod Subotinca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar