Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici Foto: N1

U Sremskoj Mitrovici sinoć nije izbio požar u paviljonu zatvora, već u pekari , odvojenom objektu Poluotvorenog odeljenja KPZ Sremska Mitrovica, koji se nalazi oko 2 kilometra od samog zatvora

Kako je rečeno u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, u tom trenutku se niko nije nalazio od zaposlenih ili osuđenih lica u pekari i požar je uskoro ugašen.

Pročitajte još:

„Nisu tačne informacije koje su rano jutros pojedini mediji preneli da je požar izbio u nekom od paviljona zatvora i da je urušen krov na paviljonu. Zarad istinitog informisanja javnosti ističemo da je sama pekara odvojeni objekat od paviljona u poluotvorenom odeljenju, a osuđenici su, naravno, preventivno izvedeni iz svog smeštaja. Zatečeni smo što neko ima želju da ciljano obmanjuje javnost umesto da proveri informacije kako ne bi došlo do uznemiravanja osuđenih lica i njihovih porodica“, navodi se u Upravi i dodaje:

„Požar su ugasili pripadnici Službe za obezbeđenje uz pomoć vatrogasaca iz Sremske Mitrovice, i ono što je najvažnije, prilikom gašenja niko nije povređen“, piše Telegraf.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar