Foto: Vesna Lalić

Akcija vakcinisanja protiv koronavirusa se, prema nezvaničnim informacijama, odvijala u ponedeljak u sedištu Republičkog javnog tužilaštva, a kako saznajemo, vakcinu su navodno primili samo pojedini tužioci.

Prema rečima izvora portala Nova.rs, vakcinu su primili samo neki tužioci, a navodno je reč o onima koji su „podobni“ Dolovac i aktuelnoj vlasti u Srbiji. Jedan od njih je i tužilac Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu, dok, sa druge strane, većina drugih tužilaca nije ni znala za ovu „akciju“.

Zasad nije poznato da li je među vakcinisanima i Dolovčeva.

Na sumnju da se vakcinisanje obavilo ukazala je i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na svom Tviter nalogu.

„Da li je tačno da je Zagorka Dolovac primila vakcinu protiv kovida? I još nekoliko podobnih tužilaca? Po kom to planu vakcinacije? Po kojoj listi prioriteta? Za šta su to oni važniji od lekara i zdravstvenih radnika i 65+? Ma bilo kog „običnog smrtnika“?, napisala je ona u svojoj objavi.


Povodom ove informacije, portal Nova.rs poslao je pitanja i Republičkom javnom tužilaštvo, ali do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare