Dom zdravlja Kovačica Foto: google.maps

U velikoj akciji MUP i Višeg javnog tužilaštva nedavno su uhapšeni direktor i još dvoje zaposlenih u Domu zdravlja u Kovačici, koji su osumnjičeni da su prodavali lažne potvrde o vakcinaciji protiv virusa korona. Oni su danas saslušani, te im je predložen pritvor.

Pročitajte još:

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, danas su saslušani osumnjičeni P.V., direktor Doma zdravlja „Kovačica“, na okolnosti izvršenja krivičnog dela trgovina uticajem, M.R., administrativni radnik na poslovima tehničke i administrativne pomoći pri vakcinaciji tokom pandemije Kovid 19, u Domu zdravlja „Kovačica“, na okolnosti izvršenja krivičnog dela zloupotreba službenog položaja, S S., referent za zaštitu od požara, u Domu zdravlja „Kovačica“, na okolnosti izvršenja krivičnog dela trgovina uticajem podstrekavanjem, S.D., na okolnosti izvršenja krivičnog dela trgovina uticajem pomaganjem i M.D., M.S.,M.A.,G.S. i G.N., na okolnosti izvršenja krivičnog dela falsifikovanje isprave.

Prema svim osumnjičenima je predložen pritvor, a odluka o pritvoru još uvek nije dostavljena tužilaštvu.

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu će sprovesti dalju istragu u ovom predmetu.

****

BONUS VIDEO: Zaplena 50 kg marihuane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar