Foto: EPA-EFE/MATTEO CORNER

Troje državljana Srbije uhapšeno je u Italiji nakon što su karabinjeri otkrili njihovu laboratoriju za uzgoj marihuane, skrivenu u jednom stanu iza gardarobera.

Italijanski mediji izveštavaju da je tročlana banda narko-dilera napravila plastenik za sađenje marihuane u stanu u Muđi, naselju u Trstu. Karabinjeri su u taj stan upali u subotu 22. maja popodne i u njemu su zatekli tri osobe: M. M. (23), M. A. (22), M. F. (46).

Modus operandi tročlane bande posebno je iznenadio italijansku policiju. Naime, oni su staklenik namenjen uzgoju sakrili iza zida od gipsanih ploča, ispred koje je postavljen modifikovani garderober.

Gledajući sa spoljne strane bilo je gotovo nemoguće posumnjati da se iza nasložene odeće nalazi mala laboratorija, pišu italijanski portali.

Policija je unutra zatekla 16 biljaka u rastu i kilogram i po marihuane spremne za prodaju lokalnim potrošačima. Pored toga pronađeno je i zaplenjeno veliki broj brošura za edukaciju o uzgoju, 1.500 evra za koje se veruje da su stečene prodajem droge.

Foto:MUP Srbije/Ilustracija

Javni tužilac u Trstu je zatražio kućni pritvor za troje uhapšenih.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar