Dijana o promeni imena: Nisam htela da Stefanović ima uvid u moje kretanje

Hronika 18. jun. 202222:22 > 22:28
Podeli:
Dijana Hrkalović Foto:M.M./ATAImages

Bivša državna sekretarka MUP-a Srbije Dijana Hrkalović u inutervjuu za portal Objektiv, prvi put je govorila o svim aferama za koje se vezuje njeno ime. Ukratko, za maltene sve optužila Nebojšu Stefanovića. Između ostalog, ispričala je zašto je menjala ime.

„Nije važno kako sam promenila, ali jeste zbog čega. U trenutku dok sam bila u MUP-u, počele su da se pojavljuju operativne inforamcije, kako kriminalne grupe spremaju moju likvidaciju, dobila sam svoje obezbeđenje, svi su radili na proverama. Da li sam bila ugržena ili ne, to je druga tema. Ja sam se odrekla obezbeđenja kada sam odlazila iz MUP-a i ostala sma potpuno sama, a imala sam i još jedan razlog, a to je da Stefanović ne bi imao uvid gde se ja krećem i donela sam odluku da se povučem i promenim ime, Ali sam tada bila teško bolesna i želela sam da se povučem i nestanem“, rekla je rekla je Hrkalović.

Podsetimo, ona je u intervju za Objektiv rekla i da je Nebojša Stefanović prisluškivao Aleksandra Vučića, da bivši  ministar policije treba da se stidi, te da ga je opila moć.

Takođe, kazala je i da je Veljko Belivuk psihopata, da ge ne poznaje i da je onda bila na drugoj strani Partizanovih navijača.

G+hrkalović je rekla i da se zbog psihičkog maltretiranja, koje je Nebojša Stefanović vršio nad njom, imala sedam operacija i da je jedva ostala živa.

Podsetimo, Tužilaštvo je sumnjiči za trgovinu uticajem. Predsednik Srbije je pominjao njeno ime u kontekstu jednog od nerasvetljenih beogradskih ubistava, u javnosti poznatog kao "ubistvo na šinama". Ipak, 6. juna prihvaćen je predlog Dijaninog branioca i funkcionera SNS-a Vladimira Đukanovića, da joj kućni pritvor bude ukinut i zamenjen merom zabrane napuštanja boravišta, odnosno teritorije Beograda. Ona je u obavezi da se svakog ponedeljka javlja u policijsku stanicu Voždovac.

Sledeće ročište zakazano je za 5. septembar u 10 časova kada bi trebalo da bude iznošenje pisane dokumentacije za dokazni postupak.

***

Bonus video: Dijana Hrkalović sa osmehom dočekala odluku o ukidanju kućnog pritvora

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar