Foto: Shutterstock

Prilikom nesreće, koja se dogodila sinoć na "Gročanskim svečanostima", tokom vožnje na ringišpilu, deo konstrukcije udario je troje tinejdžera, dve devojke i jednog mladića.

Prema pisanju Blica, do nesreće je došlo kada se jedna devojka prilikom vožnje uhvatila za konstrukciju pored ringišpila koja se potom obrušila na nju i pala. Tom prilikom povređeni su jedan mladić i devojka.

„Ta devojka koja se uplela imala je veće povrede i rasekotine, ali ništa strašno. Ona je sada dobro. Ja je ne znam, ali drugu devojčicu znam pošto je ćerka mog druga. I ona je dobro, ima par čvoruga. Mladića ne znam, ali čujem da je i on u dobrom stanju. Mislim da su svi pušteni na kućno lečenje“, kaže za “Blic” muškarac koji je bio na mestu sinoćne nesreće.

Kako kaže, dobro je da se nikakva veća tragedija nije dogodila.

Više komunalnih inspektora je takođe na terenu. Ističu da će sve konstrukcije u toku dana biti pregledane kako bi se još jednom proverila njihova stabilnost i da li ispunjavaju sve potrebne bezbednosne uslove.

„Ovi ljudi godinama dolaze ovde, i sve je u redu. Od svih smo uzeli ateste, i svi imaju dozvolu za rad. Sa ovim ringišpilom je sve u redu, nije bilo kvara. Pala je konstrukcija do njega koja nema veze sa funkcionisanjem ringišpila“, rekli su za “Blic” komunalni inspektori koji su bili na mestu nesreće.

Vlasnik ringišpila Goran J. za Blic kaže da je trenutno u policiji gde treba da da izjavu o sinoćnoj nesreći.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar