Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Jedanaestogodišnja devojčica zadobila je teške telesne povrede, a njena trinaestogodišnja drugarica je lakše povređena kada je na njih jutros na pešačkom prelazu u blizini Zmaj Jovine škole u centru Rume naletelo vozilo "opel korsa" kojim je upravljao za sada neimenovani Rumljanin star 55 godina.

Kako saznaje „Blic“ u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, devojčica je dovezena u tu ustanovu sanitetom Doma zdravlja Ruma i tamo je nakon detaljne dijagnostige utvrđeno da ima prelom leve nadlaktice.

Pročitajte još:

– Devojčica je primljena u svesnom stanju sa povredom ruke. Izvršena je detaljna dijagnostika i utvrđeno je da je reč o prelomu leve nadlaktice. Devojčica je komunikativna i u stabilnom stanju transportovana je u Beograd u Institut za majku i dete radi sanacije povrede – kažu za „Blic“ u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

U policiji kažu da će protiv vozača biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

BONUS VIDEO: Udes kod Bubanj Potoka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar