Urgentni centar Klinickog centra Srbije
Urgentni centar Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Šest osoba, među kojima trogodišnje dete, povređeno je u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu.

Žena (62) povređena je kada je na nju naleteo električni trotinet na Bulevaru cara Lazara ispred limanskog Doma zdravlja.

Hitna pomoć pozvana je u 9.35h. Povređena žena zbrinuta je na licu mesta, a potom prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na odeljenje hirurgije.
Biciklista (32) povređen je u 13:03 na Bulevaru cara Lazara, kod ugla sa Ulicom cara Dušana, ispred pekare Evropa.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je biciklisti pružena pomoć na mestu udesa, te da je potom prevezen na hirurgiju u Klinički centar Vojvodine.

Dva vozila sudarila su se na uglu Stražilovske i Radničke ulice u 13:32h. U ovom udesu povređen je mladić (25). Nakon ukazane pomoći na licu mesta, pacijent je prevezen u Urgentni centar, na hirurgiju.

Trogodišnje dete zadobilo je lakše povrede u sudaru dva putnička vozila na Zrenjaninskom putu, kod Jelićeve pumpe u 17:15h. Dete je zbrinuto na mestu udesa i potom prevezeno u Dečiju bolnicu, na hirurgiju.

U istom udesu povređena je žena (33) koja je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena u KCV, na hirurgiju.

U Radničkoj ulici, ispred broja 41, oko 21 čas, oborena je pešakinja (71). Njoj je ukazana pomoć na licu mesta, a potom je prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV.

Bonus video: Kamion za odnošenje smeća usmrtio bicikliskinju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar