Polazak skola djaci ucenici osnovci
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Maturant Srednje poljoprivredno veterinarske škole u Vranju je u društvu još jednog maloletnika u jednoj od učionica škole brutalno fizički napao dvojicu dečaka koji pohađaju prvi razred ove škole, tako što su ih najpre udarali u glavu, a potom ih naterali da se skinu goli i šetaju po učionici, dok su ih snimali telefonom, potvrđeno je portalu Nova.rs iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju. Profesori sa kojima smo razgovarali ne žele da iznose detalje, a direktor škole je na službenom putu, rekli su nam iz uprave.

Slučaj su iz Policijske uprave Vranje prijavili 9. novembra, kažu iz Tužilaštva. Učenik četvrtog razreda SPVS „Stevan Sinđelić“ sa inicijalima Đ.J. je u društvu još jednog maloletnog lica, petnaestogodišnje M.N. i S.J. udarao u glavu, a potom tražio da spuste pantalone i donji veš i tako nagi šetaju po učionici, pa ih je snimao mobilnim telefonom, navode u dopisu našem portalu iz OJT.

„Naloženo je prikupljanje potrebnih obaveštenja, takođe da se obavi razgovor sa oštećenima, očevicima događaja, pribavi medicinska dokumentacija za oštećene i podnese krivična prijava u redovnom postupku protiv Đ.J. zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje iz čl.137.st.1.KZ.“, navode iz OJT.

Od rukovodstva škole nismo uspeli da dobijemo dodatne informacije o brutalnom napadu na učenike. Na broj sa zvaničnog sajta škole javio se „profesor Srba“, koji nam je rekao da nije na funkciji, da je taj broj ostao na sajtu, da ga sada zovu svi ali da nije upućen u to šta se desilo.

U međuvremenu smo uspeli da dobijemo upravu škole na fiksni telefon, ali su nas kratko obavestili da je direktor na službenom putovanju, da su upoznati sa slučajem, kao i da se sve „i dalje ispituje“.

Bonus video: Incident u teretani, napadnuta radnica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar