Rano jutros policajac Miloš Stojadinov ubio je hicem iz pištolja svog oca Gorana u njihovoj porodičnoj kući, u ulici Heroja Milana tepića u Vršcu.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, u pitanju je nesrećan slučaj, a nije poznato da li je u pitanju službeni pištolj policajca, ili je oružje njegovog oca.

„Video sam ih juče obojicu, pozdravili smo se, delovali su uobičajno, ništa nije naslućivalo da će se dogoditi tragedija. Goran je bio radnik obezbeđenja, a bio je inače miran i povučen, nije ni delovao kao da radi taj posao. Miloš je želeo da ode korak dalje, pa je završio kurs za policajca u Sremskoj Kamenici i počeo je da radi 2020. godine“, kaže jedan od rođaka koji stanuje u istoj kući.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Dvospratna kuća u čijem se prizemlju dogodila tragedija, je dom za tri poroidice. Miloš i Goran su živeli u prizemlju

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„U trenutku kada se to dogodilo, ja sam bio na poslu i ne mogu ništa da kažem kako je došlo do pucnjave, samo su mi javili da dođem da pokupim decu. Nikada nisam čuo da su se svađali, ili prepirali. Ali tačno šta se dešavalo u njihovoj kući, ne mogu da tvrdim, jer iako smo rod i stanujemo u istoj kući, nismo baš toliko bliski da provodimo vreme zajedno. Za Miloša mogu da kažem da jedino kada sam kod njega viđao oružje – to je bilo kada je išao ili se vraćao sa posla. Nikada se nije pravio važan, nikada nije ni pokazivao službeni pištolj. Njih dvojica su živeli sami jer se Goran razveo od Miloševe majke“, kaže za portal Nova.rs rođak i najbliži komšija porodice Stojadinov.

Bonus video: Nesreća u Vršcu


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare