Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Sanja R. (27), državljanka Crne Gore, uhapšena je rano jutros u Deligradskoj ulici, nakon što je ubila Aleksandra O. (51). Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo je počinila tegom, a potom je sva krvava izašla na terasu i vičući tražila pomoć.

Građani su odmah pozvali policiju koja je došla na lice mesta. Vrata su, kako navodi MUP, bila zaključana, a devojka je uporno ponavljala da ne može da ih otvori jer nema ključeve.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Policija je provalila vrata i ušla u stan na sedmom spratu i zatekli Aleksandrovo telo bez znakova života, ona je odmah uhapšena, a u stanu je pronađena droga. Prvi rezultati istrage ukazuju da dvadesetsedmogodišnja državljanka Crne Gore tegom pretukla i usmrtila.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Sumnja se da je Sanja R. (27) jutros oko 8 časova u jednom stanu u Deligradskoj ulici, nakon svađe i fizičkog sukoba sa muškarcem (51), njega udarila tupim predmetom u glavu, nakon čega je on preminuo na licu mesta.

“Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu”,  saopštili su iz MUP-a.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram