Bor samoubistvo oca i sina
Nesreća u Boru Foto:SJ/Nova.rs/Filip Krainčanić/Nova.rs

Borani su u šoku zbog porodične tragedije koja se danas oko podneva dogodila u tom mestu u Ulici 3. oktobar, kada su nastradali otac Mile (61) i sin Dejan Rajić (37), čija su beživotna tela pronađena ispred zgrade.

Nezvanično, navodno su otac i sin skočili sa osmog sprata, ali još uvek nije poznato šta se tačno dogodilo i da li je zaista reč o dvostrukom samoubistvu.

„Čuli smo neku galamu. U jednom trenutku učinilo mi se kao da sam čuo da je neko vrisnuo „nemoj mama“, ako sam dobro razumeo i čini mi se da se to baš čulo iz njihovog stana. Posle toga mi je jedan komšija kazao šta se dogodilo. Ne mogu da verujem da se ovakva tragedija dogodila ovde, u našoj zgradi“, priča jedan od komšija.

Pročitajte još:

Kako govore komšije, otac je imao operaciju srca i retko je izlazio iz stana. Komšije naglašavaju da su i sina retko viđali, jer je odlazio za Beograd, gde, navodno radi.

„Mi smo samo čuli da su nastradali i otac i sin. Čuli smo i sirene kada je dolazila Hitna pomoć, ali šta se tačno dogodilo nije nam poznato. Ali tačno je da su se nešto i ranije muž i žena stalno svađali“, kažu komšije.

Kako je tačno došlo do ove tragedije biće poznato po okončanju istrage.

BONUS video: Nesreća kod Zmajeve pumpe 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar