ubistvo zvezdara
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Do smrti 68-godišnjeg M. M. iz Niša, čije telo je 24. decembra prošle godine pronađeno na saobraćajnoj traci auto-puta blizu niškog naselja Komren, nije dovelo krivično delo za koje se krivično gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, zaključak je Višeg tužilaštva u Nišu.

Uzrok smrti 68-godišnjeg Nišlije nije saopšten i nepoznato je kako je on dospeo na auto-put, a kako su pričali očevici, preko njegovog tela prešlo je više automobila.

„Na osnovu dokaza prikupljenih tokom predistražnog postupka, ocenjeno je da nema mesta pokretanju krivičnog postupka, jer je zaključeno da smrt pok. M.M. iz Niša nije nastupila kao posledica izvršenja bilo kog krivičnog dela za koje se krivično gonjenje preduzima po službenoj dužnosti o čemu su obavešteni srodnici pokojnog i PU u Nišu“, navode iz Tužilaštva za portal Južne vesti.

Odmah nakon što se desila nesreća u decembru prošle godine, iz Višeg tužilaštva naložili su obdukciju tela stradalog muškarca koja je trebalo da rasvetli okolnosti i pomogne tužiocu da proceni da li je bilo krivičnog dela ili je reč o nesrećnom slučaju.

O onome što je prethodilo nema više saznanja iz istrage.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar