Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs, Stefan Tomasevic/ATAImages

Vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk, tokom današnjeg glavnog pretresa u Specijalnom sudu u Beogradu došao je vidno raspoložen, a uoči samog početka suđenja ćaskao je sa svojim saradnikom Markom Miljkovićem.

Veljko Belivuk, vođa kriminalne grupe kojoj se na teret stavljaju 7 likvidacija, vidno je raspoložen na glavnom pretresu u Specijalnom sudu u Beogradu, a u jednom trenutku je čak i poslao poljubac saradniku iz svoje grupe Milovanu Tadiću Miksi.

Pročitajte još:

Naime, Tadić je takođe optužen da je član kriminalne grupe koja je vršila najteža krivična dela, a slovi za bliskog čoveka Miljkoviću i Belivuku.

Takođe, vođe ove kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković su uoči samog početka suđenja, ćaskali među sobom s obzirom da na otuženičkoj klupi sede jedan iza drugog.

Inače, nešto posle 11 časova završeno je sa čitanjem prve optužnice protiv kriminalne grupe kojom se terete za 5 likvidacija. Nakon kraće pauze zamenik tužioca, Zoran Babić krenuće sa čitanjem druge optužnice kojom se okrivljeni terete za još dve likvidacije – ubistvo Gorana Tadića i Nikole Mitića.

BONUS VIDEO: Dogovor Novaka Nedića i Belivuka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar