Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Osuđenik M.S. (27) iz Beograda sa nanogicom ušao je u teretanu u Rakovici i iz pištolja teško ranio fitnes trenera M.D. (24), a zatim pobegao. Uhapšen je svega 10 minuta kasnije, ali policija kod njega nije pronašla oružje.

Kako Telegraf.rs saznaje, niko od vežbača i osoblja nije smeo da zaustavi napadača jer im je zapretio da ne prilaze i uperio pištolj ka njima.

M.D. je upucao u potkolenicu.

Pročitajte još:

– M.S. je redovno trenirao u teretani u Rakovici i to u gotovo isto vreme jer je nosio nanogicu. U jednom trenutku se posvađao sa trenerom koji ga je udario takozvanim bokserom. Besan zbog takvog poteza M.S. je izašao iz objekta i niko nije mogao ni da poveruje da će se vratiti sa pištoljem u ruci. Usmerio ga je ka treneru i pucao mu u nogu. Zapretio je svedocima da mu ne prilaze i istrčao iz objekta- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Policija je na osnovu opisa ubrzo uhapsila napadača, ali kod njega nije našla oružje. Na mestu ranjavanja nađena je jedna čaura.

M. S. je određen pritvor i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nezvanično, na teret mu se stavljaju tri krivična dela- teška telesna povreda, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

Ranjeni M.D. će biti operisan, a zatim i saslušan na okolnosti povređivanja.

BONUS VIDEO: Dvoje povređenih u pucnjavi u Kruševcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar