Ilustracija Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Na lokalnom putu u Novom Selu, nedaleko od Vrnjačke Banje, sinoć oko 20 sati se dogodila prava filmska potera i pucnjava, u kojoj niko nije povređen. Kako smo saznali, policija je u ovom selu primetila parkirani automobil marke "audi“ koji je imao zrenjaninske tablice i u njemu dvojicu muškaraca. Nakon pokušaja da ih policajci legitimišu, njih dvojica su pokrenuli automobil i počeli da beže.

„“Audi“ je inače bio ukraden u Lučanima pre 4-5 dana, a isti je primećen pre nekoliko dana i u jednom selu kod Kraljeva u kojem su dvojica muškaraca upali u prodavnicu sa pištoljem i odneli tridesetak hiljada dinara“, kaže izvor iz policije.

Ali, u toku jurnjave po lokalnom putu u Novom Selu, automobil sa razbojnicima je sleteo u kanal. I započela je pucnjava.

Pročitajte još:

„Jedan od razbojnika je nakon što su izašli iz audija izvadio pištolj i počeo da puca na policajce, na šta su oni regovali i uzvratili paljbu. Ali, tu nije bio kraj, jer njih dvojica počinju da beže pešice“, ispričao je ovaj izvor i dodao:

„Ubrzo nakon toga, uleteli su u jedno dvorište u selu i videli da je ključ bio ostavljen u automobilu. Pokušali su da ga pokrenu‚ne bi li pobegli. Policijski auto im je u međuvremenu preprečio izlazak, ali su oni ipak pokušali da izađu iz dvorišta, nakon čega su upali u kanal“.

Uhapšeni muškarci starosti 35 i 32 godine privedeni su u policijsku stanicu u Vrnjačkoj Banji. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo i u toku je intenzivan operativni rad na rasvetljivanju svih okolnosti pod kojima su se pucnjava, a potom i policijska potera dogodili.

Zanimljivo je da su odranije poznati policiji po sitnijima krađama i razbojništvima. A postoji mogućnost da se nakon njihovog hapšenja rasvetle još neki slučajevi u okolini Kraljeva.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar