Foto:EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Dečak D. R. (12) iz Pridvornice poginuo je u petak u nesreći kod Smederevske Palanke dok je vozio traktor, a kako prenose mediji, maloletniku ovo nije prvi put da vozi ovo poljoprivredno vozilo.

Do nesreće je došlo kada se traktor koji je vozio dečak prevrnuo i prikleštio ga. Maloletnik je na licu mesta preminuo, a prema pisanju portala Novosti, dečaku ovo nije prvi put da vozi traktor.

„Kobnog dana dečak je bio u dvorištu i sedeo je na traktoru, čuli smo da se spremao da ide na njivu sa svojima. U ovom domaćinstvu glavni izvor prihoda je poljoprivreda, tako da su svi članovi porodice uključeni u sve poslove. Dečak, koji ima dve sestre, voleo je mnogo selo i životinje. Još kao mali naučio je da vozi traktor“, rekao je meštanin, prenose Novosti.

On je dodao i da često deca iz sela voze traktore i druge poljoprivredne mašine. Kako je naveo, pretpostavlja se da je dečak povukao traktor.

„Priča se da je dečak sedeo na traktoru i u jednom trenutku dodao gas. Točak traktora upao je u blato i počeo da vergla. Tada je dečak počeo da doziva pomoć, ali je baš u tom trenutku pao s traktora, koji ga je prikleštio“, ispričao je on za medije.

On je dodao i se cela nesreća dogodila naočigled porodice dečaka. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti nesreće.***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare