Konjarnik, pucnjava, muškarac pucao na policiju, policija
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu večeras je došlo do obračuna trojice muškaraca, od kojih su dvojica izbodena nožem. Na licu mesta je veliki broj policajaca kao i tri vozila Hitne pomoći, a saobraćaj je zaustavljen.

Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do tuče u kojoj je jedan od mladića potegao i nož, i naneo povrede drugoj dvojici, kojima je ukazana pomoć u Urgentnom centru. Prema nezvaničnim informacijama, mladić naoružan nožem pokušao je da opljačka prolaznika, ali je on pružio otpor. To je primetio radnik obezbeđenja jedne banke koji je pritekao u pomoć napadnutom.  Završilo se tako što je nesuđeni razbojnik izvukao najdebolji kraj.

Muškarac (34) zadobio je ubodne povrede i u svesnom stanju je prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, a na hirurgiju je prvezen i muškarac (37), takođe u svesnom stanju. Lekarska pomoć ukazana je i mladiću od 19 godina, koji zadobio je višestruke povrede, a nakon zbrinjavanja prevezen je u Klinički centar Vojvodine na reanimaciju.

Policija će saslušati sve učesnike nakon što im budu sanirane povrede a na tužilaštvu je da odluči koga će procesuirati. U pritvoru će najverovatnije završiti najmlađi učesnik incidenta, koji je navodno, hteo da opljačka prolaznika.

 

BONUS VIDEO: Hapšenje u Zaječaru zbog krijumčarenja

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare