Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jedan mladić upucan je oko 10 sati u Resavskoj ulici u Beogradu, kod broja 34, a prema nezvaničnim saznanjima, meta napada je bio advokat Marko Vujošević. Sumnja se da je napad bio opomena poznatom advokatu.

Kako saznajemo, napad se desio oko 9.55 sati, a prema rečima očevidaca, čulo se nekoliko pucnja, četiri do pet. Ranjen je telohranitelj advokata, a navodno, u trenutku pucnjave Vujošević i ranjeni mladić ulazili su u zgradu gde se nalazi kancelarija advokata.

Pročitajte još...

„Policiju je zvala radnica iz kafića, a napad se dogodio na četvrtom spratu, gde advokat Marko Vujošević ima kancelariju. Sumnja se da je ovo opomena, odnosno upozorenje advokatu“, kaže izvor našeg portala.

Navodno, napadač je napravio sačekušu advokatu i telohranitelju, a nakon što je ispalio metke, pobegao je Mišarskom ulicom. Inače, ranjeni mladić je od ranije poznat policiji.

„Pretpostavlja se da je meta napada advokat Vujošević, a on se u centru pažnje našao i januara prošle godine kada je napadnut od strane nekoliko mladića zbog svađe oko parkinga“, kaže naš izvor.

Inače, kako saznajemo, telohranitelj je svojim telom spasao život advokatu tako što se isprečio između napadača i Vujoševića.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare