Foto: privatna arhiva facebook

Zločin koji je Miloš Ilić (20) počinio pre dva dana u Leskovcu, kada je sekirom ubio svog oca Predraga Ilića (45), svoju sestru, odnosno Predragovu ćerku Anu Ilić (19) koja je bila u poodmakloj trudnoći, zatim Predragovu vanbračnu suprugu Danijelu Radojković (43), i njenu maloletnu ćerku S. (12) i dalje potresa Srbiju, a sada su se pojavili i novi detalji ovog brutalnog zločina. Cela porodica je, kako se navodi, ubijena na spavanju, a ubica je nakon krvavog pira otišao kod babe kojoj je ispričao šta je uradio.

Zločin se dogodio u podstanarskoj kući u centru Leskovca u Ulici Ratka Pavlovića. Miloš je navodno, nakon što mu otac Predrag nije dao novac za cigarete, sačekao da svi legnu na spavanje, uzeo sekiru, pa krenuo redom. Jedino je, kako se navodi, otac pružao otpor.

Mesto zločina, Foto: printscreen/youtube/ juGmedia M. Ivanović, D. Marinković

Nakon zločina, Ilić je u krvavoj odeći otišao kod babe, rođene sestre njegovog dede Miloša. Kada ga je videla tako krvavog mislila je da ga je neko prebio, međutim, on joj je priznao zločin. Ona ga je nagovorila da se preda policiji.

Upućeni kažu da se Miloševo psihičko stanje pogoršalo nakon što je Predrag u kuću doveo Danijelu. Ona ih je sve, pričaju ljudi bliski Ilićima, tukla i maltretirala, terala da rade, pa im uzimala novac.

Ubica Miloš I. Foto: privatna arhiva facebook

Inače, Miloš jeste bio problematičan i neradan.

„Bio je uvek malo luckast. Potkradao je roditelje, posebno dedu Miloša i babu Milanku sa poljoprivrednom penzijom, koje je oterao u dug od 200.000 dinara. Ali, nije bio kavgadžija“, rekli su meštani sela iz kojeg je Ilić.

Miloš je rasao u siromašnoj i disfunkcionanoj porodici. Iako Predragov otac ima šest hektara imanja, on nije voleo da obrađuje poljoprivredu. Posle odlaska iz očeve kuće postao je korisnik socijalne pomoći u Bojniku, odakle se odjavio i prebacio u leskovački centar pre nekoliko godina da živi od socijale i povremenih poslova.

Seljani pričaju da se u porodici Ilić još jednom korstila sekira u nasilničke svrhe. Navodno je deda Miloš, po kome je unuk dobio ime, pokušao sekirom da ubije svoju suprugu, pa je zbog toga bio na pshijatrijskom lečenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare