Foto:Nova.rs

Borska policija uhapsila je svoju sugrađanku S.O. (28) zbog sumnje da je nožem ubola u grudi svog nevenčanog supružnika Denisa D.(30). Prema prvim informacijama, oni su pili zajedno, nakon čega je u jednom trenutku došlo do svađe. Nezvanično, u jednom trenutku je Denis navodno nasrnuo na nju, nakon čega je, kako se sumnja S.O. iz straha uzela nož i njime ubola svog nevenčanog supruga u predelu grudi. Reč je o jednom ubodu.

Nakon toga je S.O. videvši šta se dogodilo pozvala hitnu pomoć i policiju koji su brzo stigli na lice mesta. Sukob supružnika se dogodio u kući u kojoj su živeli privatno u Karađorđevoj ulici u Boru. Na licu mesta zatekli smo Denisovog oca Slavoljuba Dimitrijevića koji ističe da se čuo sa sinom, koji je zbog teške telesne povrede iz borske bolnice prevezen u Klinički centar u Nišu, kao i da sin tvrdi da nije bilo svađe.

„Popričao sam sa sinom, iako malo teže govori, i sve što je uspeo da mi kaže je da se nisu pre ovog incidenta svađali. Samo se nadamo da je van životne opasnosti. Šta se stvarno dogodilo ne znam. Ljudi su pričali da su se njih dvoje i ranije tukli, međutim, ja to nikada nisam video svojim očima“, priča Slavoljub.

On ističe da su njih dvoje živeli zajedno tri godine, kao i da nemaju decu.

„I ranije jednom kada su se potukli, ona je pozvala policiju. Ne znam ne mogu ništa da kažem nikada to nisam lično video. Znam samo da se moj sin nečega plašio, da li nje ili nekog drugog, ne znam jer nije hteo da priča o tome. Zašto je moralo do ovoga da dođe verujte da ne znam“, kaže naš sagovornik.

S.O. je uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici, gde je usled dela nastala teška telesna povreda. Nezvanično, navodno je kazala da je supruga gađala nožem. Njoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedena kod tužioca na saslušanje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar