Ilustracija Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nikola A. (17) i Đorđe I. (18) zadobili su povrede glave kada ih je vlasnik bazena "H2O" Ivan M. (43) na proslavi rođendana fizički napao i naneo im povrede u predelu glave.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu sinoć je, oko 23.00 sata obavilo uviđaj u Niškoj Banji, u ulivi Školske česme 9a, na bazenu na kom se dogodio incident.

„Vlasnik bazena koji je prisustvovao rođendanu oko 22.45 sati išamarao je jedno dete, niko ne zna zbog čega. N.A. je prišao sa još jednim drugom da vidi šta se dešava i eventualno zaštitili dete kada ih je vlasnik bazena napao i zadao im udarce nekim tvrdim predmetom, kako se pretpostavlja, čekićem. Nikola A. je zadobio frakturu lobanje koja predstavlja tešku povredu opasnu po život, dok je njegov drug lakše povređen“, kaže izvor „Blica“.

Ivan je, nakon kraće rasprave sa gostima kojima je iznajmio bazen za potrebe proslave 18. rođendana, metalnim delom čekića Nikoli A. zadao udarac u predelu leve slepoočnice, čime mu je zadao tešku telesnu povredu.

Takođe, Đorđu I. je zadao povrede u vidu hematoma u čeonom predelu glave, za koje se lekari nisu izjasnili o stepenu povreda. Ivan M. je zadržan zbog izvršavanja krivičnog dela teška telesna povreda, a i ranije je osuđivan za počinjavanje krivičnih dela da elementima nasilja.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar