Detalji iz Kosjerića: Htela da upali cigaru, pa stradala

Hronika 23. nov. 202014:23
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Meštanka Seče Reke kod Kosjerića V. M. (71) preminula je sinoć u bolnici u Beogradu od posledica opekotina zadobijenih u požaru koji je prekjuče izbio u njenoj kući.

Uzrok požara, rečeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požegi, još uvek nije poznat i u njegovom utvrđivanju pomoći se izveštaj inspektora za vanredne situcije, dok u Sečoj Reci, pozivajući se na informacije od srodnika nesrećne žene, kažu da je vatra najverovatnije izbila kada je V. M. pokušala upaljačem da upali cigaretu i zapalila krevet na kome je ležala. V. M., kažu njene komšije, bila je teško pokretna i lošeg psihičkog zdravlja. U subotu popodne na neko vreme je sama ostala u kući. Nešto kasnije počela je da gori unutrašnjost objekta u koji je, primetivši spolja dim, uleteo brat nesrećne žene.

Sestru je zatekao u krevetu koji je goreo i sa kog se vatra proširila na prozor! On je sestru na rukama izneo napolje. Nedugo zatim u Seču Reku su pristigli vatrogasci iz Kosjerića i hitna pomoć koja je V.M. prebacila u bolnicu u Užicu. Usled teških opekotina ona je kasnije prevežena u Beograd gde lekari nisu uspeli da joj spasu život.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar