Ilustracija Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Građevinski radnik Ljubiša L. (59) iz Bele Palanke uhapšen je sinoć zbog pokušaja ubistva supruge, tašte i svastike.

Ljubiša je prema nezvaničnim informacijama potegao na njih sekiru ili mačetu. Žena Vesna (55) i njena sestra (57) su zadobile teže telesne povrede, a tašta lakše (78).

Pročitajte još:

„Svi mi ovde komšije u Novoj mali u Palanci smo uznemireni šta se sve dogodilo sinoć. Sreća da su žene ostale žive. Njega često vidimo kako ide na posao jer nadniči na građevini. Često i pije. Nije bio nasilan. Ne pamtimo ga kao takvog, ali evo sad mu je nešto kvrcnulo u glavi“, rekao nam je jedan od njegovih komšija za Kurir.

Vesnino dozivanje u pomoć uznemirilo je komšije.

„Kad sam izašla na ulicu nisam u prvom trenutku shvatila šta se dešava. Nesrećna Vesna je za uruku držala njihovo šestogodišnje unuče i bežala od pomahnitalog Ljubiše. Pretpostavljam da je uzela dete i pobegla iz kuće u kojoj joj je sestra već bila teško povređena – priča potresena žena.

Navodi da je Ljubiša udario Vesnu u glavu sekirom, ali ne oštrim već tupim delom.

Jakovo, Surčin, pucnjava, ranjavanje, ubistvo, hitna pomoć, policija, uviđaj,
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Imao je malu sekiru u rukama i nakon prvog udarca nesrećna Vesna je pala. Dete je nemoćno stajalo na ulici i plakalo i vikalo u pomoć! Srećom njega nije dirao… Počeli smo svi da vičemo na Ljubišu da je ostavi na miru, ali je on nastavljao da je udara po glavi dok nije prestala da plače. Žena je sela dole i izbezumljeno samo gledala“, kaže sagovornica.

Ljubišina supruga i njena sestra su hospitalizovane u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati kada će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za pranje novca

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar