Dejana Krajačević, nestala u Novom Sadu Foto: Registar nestalih lica Srbije

Dejana (13), koja je 22. marta nestala u Novom Sadu, u subotu je pronađena, ali je ubrzo potom navodno ponovo pobegla.

Iako su isplivale informacije da je nađena u teškom stanju, njena majka kaže da je bila dobro. Kad su je doveli kući, iskoristila je prvu priliku da ponovo pobegne.

„Doveli smo je kući, a ona je uveče opet pobegla. Verujte mi da ja više ne znam ni gde da je tražim, gde da idem. Okupala se i iz kupatila izletela napolje. Da mogu bar da lociram broj telefona drugarice sa kojom beži“, priča Dejanina majka za Telegraf.rs.

Kako dodaje, devojčica je sinoć pronađena kod Novosadskog sajma.

„Otišla sam sinoć sa bivšim mužem i njegovim kolegom tamo da proverimo da nije opet tamo. Nije bila tamo, sve smo pregledali. Verovatno neće tu da bude jer očekuje da je tražimo i neće da je pronađemo. Otišle su na neko drugo mesto, ali gde, to ne znam „, dodaje majka.

Pročitajte još:

Razlog koji je devojčica navela za odlazak je to što „želi da ide napolje i da uživa“.

„Gde da uživa sa 13 godina, gde bi ona da ide? Ta drugarica sa kojom beži je od nje starija dve – tri godine i ona je odvlači. Takođe je problematična. Da je opet nađem, bojim se da će opet da pobegne. Kada odem u policiju, odmah znaju zašto sam došla“, kaže uznemirena majka.

Dejana ima crnu kovrdžavu kosu i braon oči, a visoka je oko 160 centimetara. Porodica moli svakog ko je vidi da se javi policiji.

BONUS VIDEO: Potraga za nestalim Matejem Perišem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar