Foto: Printscreen/Facebook/RTV Dukagjini

Medicinsko osoblje bolnice u Peći sinoć je uspešno završilo operaciju uklanjanjem metka srednjoškolcu, koji je ranjen iz automatskog oružja u selu Glođane u Dečanima, prenosi Kosova pres. Njegov deda Muslji Turkaj je rekao da je on učenik srednje ekonomske škole u Đakovici i da svaki dan putuje od sela Dubrava.

Izražavajući saučešće svim porodicama koje su izgubile svoje najmilije, on je rekao da se slučaj dogodio po povratku kući.

Foto: Printscreen/Facebook/RTV Dukagjini

„On je učenik srednje ekonomske škole u Đakovici, dok se vraćao, desio se napad. Izražavam saučešće svim porodicama koje su izgubile najmilije. Fljianti je bio na operaciji, prema rečima lekara, operacija je obavljena uspešno, izvadili su mu metak koji je ostao u nozi, oseća se dobro. Lekari su rekli da sada nema problema“, rekao je on i dodao da su mu lekari rekli da nije u teškom stanju.

Foto: Facebook/Kallxo.com

Muslji kaže da nisu razgovarali posle operacije sa Fljiantijem.

„Oni sada ne znaju, ovde samo organi znaju posao, do njega je bila jedna devojka, pričaju da je umrla. Nema sumnje, kako možemo da sumnjamo kada se puca u đake“, rekao je on.

On kaže da autobuska linija iz Đakovice, prolazi kroz sela Dečana i vraća se u Đakovicu, prenosi Kosovo Online.

Podsetimo, tri osobe su nastradale, a jedna osoba je ranjena u pucnjavi na autobus sa učenicima večeras nešto posle 19.00 sati, potvrdili su Hitna pomoć i Osnovno tužilaštvo u Peći, potvrđeno je iz policije Kosova za radio Goraždevac.

Kako je rečeno, u autobusu koji se kretao iz Đakovice prema Glođanu u opštini Dečane i koji je prevozio učenike, pucalo se iz kalašnikova i tom prilikom su ubijeni vozač autobus i dva učenika.

Bonus video: Sudar autobusa i kamiona kod Umke

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar