Foto:Screenshot/Youtube/Grand parada

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković juče su uhapšeni jer su prekršili mere koje su propisane tokom vanrednog stanja, a kako se sada navodi, nalazili su se u lobiju hotela u kome su bile 23 osobe.

Pored pevača Radiše Trajkovića Đanija, njegove supruge Slađe, uhapšen je i njihov sin Miloš, kao i njegova devojka.

Prema informacijama koje su dospele u medije, Đani i članovi njegove porodice prekršili su i zabranu kretanja za vreme policijskog časa, ali i zabranu okupljanja, i, kako se navodi, boravili su u lobiju Kraun plaze  u kome je ukupno bilo 23 ljudi.

Đani je u lobiju sedeo sa sinom Milošem, gde su mu se na kratko pridružile supruga i devojka njegovog sina, a potom su privedeni u stanicu policije na Novom Beogradu. U toku noći su, kako se navodi, prebačeni u stanicu 29. novembar gde se i dalje nalaze.

Đani i njegova porodica su u policiji izjavili da nisu čuli za zabranu okupljanja više od dve osobe.

Đani je juče, u izjavi za „Nova.rs“ rekao da je išao kod prijatelja da odnese lek, i potvrdio da je bio sa suprugom, sinom i njegovom devojkom.

“Išao sam prijatelju da odnesem lek. Sa mnom su bili moja supruga Slađa, sin i njegova devojka. Seli smo da popijemo tu piće i po izlasku nas je sačekala policija. Nisam prekršio policijski čas, sve se dešavalo oko 15 sati. Ne znam čemu drama i one izmišljotine. Kakvo kršenje! Prošli smo neku kontrolu, evo me u Mađarskoj. Šalim se. Evo me kod kuće, pijemo i veselimo se. U restoranu smo. Nema od hapšenja ništa, samo neka obična kontrola koju smo rešili odmah. Ne mogu sad da objašnjavam, čeka me ‘ladno pivo. Bukvalno mesec dana nisam izlazio iz kuće”, rekao je Đani za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram