Foto: Instagram/itookthatshot

Brajan Volš (48), optužen za ubistvo supruge Ane Volš (39), rođene Beograđanke i majke troje dece u novogodišnjoj noći u porodičnoj kući u Kohasetu pojaviće se u sudnici 27. aprila. On se, kako prenose američki mediji, tereti da je ubio, zatim raskomadao telo svoje supruge Ane i delove tela bacio na obližnju deponiju. Međutim, da do ovog gnusnog ubistva nije došlo Ana bi danas slavila svoj rođendan.

Ana je rođena 12. aprila, što je na Instagramu potvrdio i njen prijatelj objavivši nekoliko fotografija na kojima su on i Volšova proslavljali njen rođendan prošle godine. To je bio poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji, napisao je Anin prijatelj.

“ 12. april 2022. je Anin poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji. Odlučili smo da proslavimo ranije jer Ana za rođendan ne bi bila u gradu, već u Kohasetu sa porodicom. Pre nego što nas je naš konobar iznenadio parčetom rođendanske torte, imali smo lepu večeru, a onda je Ana htela da poželi želju. Želela je toliko stvari za narednu godinu. Postojala je nada da će se njena tri sina preseliti u Vašington i da će njen muž konačno biti oslobođen u julu. Postojala je nada za njen novi posao, njena ulaganja i njenu strast za životom. Ana je sanjala da će da uspe i da bude unapređena u firmi Tišman Spajer i nadala se da ćemo ponovo raditi zajedno. Postojala je nada da će njena tri sina i moj sin rasti zajedno i biti prijatelji i braća i postojala je nada da će moja porodica i ona proslaviti život u našem voljenom Vašingtonu. Ove nade su sada propale i ostalo je ono šta je moglo da bude… Anin život je bio pun teškoća ali i života; i danas ću izabrati da proslavim njen život sa svojom ženom, mojim sinom i našim prijateljima koji vole Anu koliko i mi. Zauvek ćeš mi nedostajati i zauvek negovati prijateljstvo koje nam je tako drago. Srećan nebeski rođendan, Ana. Budi i dalje sunce i mesec. Šaljem ljubav i zagrljaje gde god da je tvoj duh. Sijaj!“, napisao je Anin prijatelj.

Njen muž Brajan je i zaista oslobođen, ali je ova želja, prema još uvek nezvaničnim inorfmacijama, nažalost bila kobna po nju.

Podsetimo, Velika porota okruga Norfolk optužila je Brajana Volša za ubistvo prvog stepena, ometanje policijske istrage, ometanje pravde i za nelegalno odlaganje ljudskog tela, saopštilo je okružno tužilaštvo u Norfolku. Prilikom prvog pojavljivanja na sudu u januaru ove godine, Brajan Volš se izjasnio da nije kriv. Međutim, ako bude osuđen, Volšu preti kazna doživotnog zatvora.

Inače, nestanak Ane Volš, devojačko Ljubičić, koja je rođena Beograđanka koja već decenijama živi u SAD, prijavio je prvo njen poslodavac iz Vašingtona, a tek onda suprug. On je ispičao da je Ana, navodno, otišla iz kuće 1. januara na aerodrom u Bostonu, odakle je trebalo da odleti za Vašington, gde radi u agenciji za prodaju nekretnina. Pošto se nije pojavila ni 3. aprila, njen poslodavac je prijavio nestanak policiji.

BONUS VIDEO: Sofija Bogosavljev: Prema trenutnim informacijama epilog nestanka Ane Volš je koban

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar