Foto: Privatna arhiva

Potraga za nestalom Tatjanom Sinđelić (32) iz Kragujevca traje već četiri dana, a porodica za sada nema nikakvu informaciju gde bi ona mogla da bude, niti bilo kakav trag . Tatjana je poslednji put viđena 25. novembra u ranim jutarnjim časovima kada je otišla na posao iz pordične kuće, da bi joj se potom izgubio svaki trag.

Tokom potrage za nestalom ženom, porodici se nije javio niko od očevidaca koji je Tatjanu video u danu kada je nestala, pa pretpostavljaju da je iz kuće otišla pre zore.

„Majka je oko šest sati otišla da proveri da li se spremila za posao, ali Tatjana već tada nije bila u svojoj sobi“, priča sestra Aleksandra Arsenijević Sinđelić, koja je odmah pošla u potragu i prijavila policiji nestanak.

Foto: Privatna arhiva

Porodica je posumnjala da nešto nije u redu, jer je Tatjana izašla iz kuće bez ličnih dokumenata i mobilnog telefona, a dodatno ih je zabrinulo i što u sobi nije bilo ćebeta kojim se inače pokriva, pa pretpostavljaju da ga je ponela sa sobom.

„To ćebe koje nedostaje nam je najveća misterija, ne možemo ni da naslutimo zbog čega ga je ponela. Kroz glavu mi prolaze svakave misli, pa i one najcrnje, ali verujem da je Tatjana živa, da se negde sklonila i da možda želi da se osami, da promisli o nečemu“, kroz teške uzdahe priča sestra.

U trenutku nestanka Tatjana je prema rečima njene sestre, na sebi imala crnu jaknu,crne patike, farmerke i crni ranac. Porodica je u svakodnevnom kontaktu sa policijom, ali kako kažu, za sada nema nikakvih tragova niti informacija gde bi Tatjana mogla da bude.

Iako je policija pokrenula zvaničnu potragu za nestalom devojkom, njena sestra Aleksandra za naš portal kaže da je ona sa rođacima i prijateljima po ceo dan u potrazi.

Foto: Privatna arhiva

„Već četiri dana idem po celom gradu i okolini, u nadi da ću je negde videti. Obišla sam sve manastire i crkve, da proverim da se možda tamo nije osamila. Tražila sam je u svim šumama u okolini, pregledala sam svaki most, svaki deo grada. Ništa, nikakav trag, niko je nije video“, u očaju priča sestra.
Ona navodi da je potencijalne tragove i eventualne razloge za sestrin nestanak tražila i na njenom Facebook profilu i porukama u mobilnom telefonu, ali se kako kaže dodatno zabrinula, kada je videla da su sve poruke izbrisane.

Sestra: „Ništa nije bilo neobično u ponašanju“

Sestra nestale devojke, za naš portal svedoči, da u danima pre nestanka, u Tatjaninom ponašanju nije bilo ničeg neobičnog, niti je bilo šta ukazivalo na to da ima ikave probleme. Ona napominje, da je sa sestrom imala blizak odnos, iako je u međuvremenu zasnovala svoju porodicu, te da joj se Tatjana uvek poveravala. Videle su se, kaže, nekoliko dana pre nestanka, ali je i tada Tatjana „bila raspoložena kao i uvek“.

„Igrala se sa mojom ćerkicom, smejale su se, kao i svaki put kada se vidimo. Po njenom ponašanju nije moglo da se nasluti da li je nešto muči, a verujem da bi mi rekla da ima neki problem. Jednostavno, ne mogu ni da naslutim šta joj se desilo, pa da nas sve ovoliko zabrine i ode od kuće“, u neverici priča sestra.

Dosadašnja potraga za nestalom Tatjanom, nije dala nikakve rezultate, tvrdi sestra, dodajući da je bilo nekoliko informacija za koje se ispostavilo da nisu tačne, ali se kako kaže „hvataju za slamku“ i proveravaju svaki trag.

Ona veruje da Tatjana ne bi otišla od kuće zbog „ljubavnih problema“, jer je, kako navodi, bila u stabilnoj emotivnoj vezi, a takođe ističe i da nije imala problema na poslu.

Tatjana je poslednjih nekoliko godina radila u „kol centru“ u jednoj taksi službi, a posle njenog nestanka, kaže sestra, u potragu su se uključili i kragujevački taksisti.

„Moja sestra je druželjubiva, prijatna i ljubazna osoba. Iako ima uži krug prijatelja, ona nije zatvorena ni povučena, već naprotiv nasmejana i srdačna. Ne mogu da naslutim šta joj se desilo i gde je svih ovih dana, zato molim sve koji bilo šta znaju o njoj, da nam pomognu da izađemo iz ove agonije i jave nam, ako bilo šta znaju“, vapi Aleksandra.

Tatjana Sinđelić (32) nestala je u ranim jutarnjim satima 25. novembra, iz porodične kuće u kragujevačkom naselju Petrovac, a istog dana nestanak je prijavljen policiji.

Sve informacije o nestaloj devojci građani mogu da prijave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 061 2091607.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare