Jagodina, pronađen, pronadjen mladić, muškarac
Foto: Centar za socijalni rad Jagodina

Centar za socijalni rad u Jagodini obavestio je javnost da su privremeno zbrinuli mladića o kome ništa ne znaju i apeluju na sve koji ga prepoznaju da se jave policiji ili Centru.

Lokalni mediji preneli su da je mladić, starosti između 25 i 30 godina, pronađen 17. marta u večernjim satima, u vozu koji saobraća od Paraćina do Jagodine. Mladić ne govori, a kod sebe nema nikakva lična dokumenta, pa policija i nadležni u Centru za socijalni rad ne mogu da utvrde njegov identitet.

„Mi iz Centra za socijalni rad smo odmah obavestili policiju, ali niko nije mogao da uspostavi komunikaciju sa njim. Nije zaveden u evidenciji nestalih lica. Sada se brinemo o njemu, ali bez informacija nemamo osnov da ga zadržimo i pomognemo mu“, izjavila je za ‘‘Danas’’ Biserka Jakovljević, direktorka Centra za socijalni rad.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je rekla i da je policija pronađenog mladića odvela na lekarski pregled i da je utvrdjeno da ne bolije ni od kakve bolesti.  On se trenutno nalazi u privremenom smeštaju gde dobija redovne obroke, ali u Centru ističu da to nije trajno rešenje. 

Apeluju na sve koji ga prepoznaju da im se jave, jer mladić nema sredstava da ode bile gde. 

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija kretanja nestalog Splićanina

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare