Foto: Marko Antić/N1, Nova.rs

Dve osobe su stradale, dok je 16 povređeno u nesreći koja se dogodila juče u valjevskom selu Stubo, kod brane Rovni, kada je došlo do prevrtanja minibusa koji je prevozio penzionere na izlet. Uzrok se još utvrđuje, a zasad su se pojavile dve verzije o tome kako je došlo do nesreće kod Valjeva.

Iako je najpre saopšteno da je do nesreće došlo nakon što je vozač izašao iz minibusa i tom prilikom zaboravio da podigne ručnu, te je vozilo krenuo unazad i survalo se niz liticu, sada se pojavila još jedna verzija. Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, ručna je bila podignuta prilikom uviđaja.

Foto: Marko Antić/N1

To bi značilo da je vozač, pre izlaska iz minubusa, zaista podigao ručnu.

Pročitajte još:

Ipak, izvesno je i da je na pomenutom mestu zabranjeno zaustavljanja, a prema dosadašnjim informacijama, vozač je izašao iz minibusa kako bi pitao radnika obezbeđenja da li mogu da pređu s druge strane brane.

Policija trenutno ispituje sve okolnosti nesreće, odnosno kako je do nje došlo i ko je kriv.

Podsetimo, nesreća se dogodila nešto pre 10 sati, a na licu mesta je stradala jedna žena. Kako je naš portal preneo, penzioneri su se nalazili u minibusu preduzeća „Alko turis“ i oni su išli na jednodnevni izlet.

VIDEO: Autobus s putnicima iz Grčke sleteo s puta kod Leskovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare