Foto:Screenshot/Facebook/Ivana Krivokapić

Slobodan Krivokapić, otac ubijene studentkinje Ivane (26), čije je telo pronađeno krajem prošle godine u stanu u Mirijevu, posvetio je emotivnu poruku tragično nastradaloj ćerki. On je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju ćerke, uz poruku koja slama srca.

„Zalazak i večernja zvijezda, i jedan jasan poziv za mene…Ako bih trebao „sjutra“ nikad ne bi bilo zbogom, osjetit ću to sa nebesa…. I zacijeliće ožiljke duše moje, zamisliću samo da se odmaraš od tuge i suza našijeh, na mjestu gde nema dana nit godina…Osetio sam anđela, tako blizu, mada onog kojeg nijesam mogao da vidim… Danas sam osjetio anđela u blizini, poslatog da me utješi.. Volio bih da na nebu postoji vrijeme posjete, da bar na trenutak dođem i zagrlim te….sedam mjeseci te čekam…“, napisao je neutešni otac.

Inače, navršava se tačno sedam mesec od ubistva mlade devojke.

Jetmir G., osumnjičeni za teško ubistvo mlade devojke, i dalje se nalazi u bekstvu.

Pročitajte još:

Podsetimo, sumnja se da je Jetmir G, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Kako je saopštilo tužilaštvo, on je devojku ubio iz ljubomore. Njeno telo pronađeno je 24. decembra.

VIDEO: Soliter Ipsilon – crna tačka Kragujevca, zgrada sa najviše samoubistava

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar