„Čula se svađa, a potom vrisak“: Veljko izašao iz kuće, uzeo sekiru i ubio babu

Hronika 14. okt. 202114:06 > 14:09
Podeli:
Foto: Nova.rs

Veljko Nedeljković (18) iz Godačice kod Kraljeva u sredu popodne sekirom je ubio svoju babu Vericu (67), a ceo zločin se dogodio u prizemlju porodične kuće, u delu u kojem je nesrećna žena stanovala. Osumnjičeni je živeo u drugom delu kuće sa svojom sestrom, a komšije porodice su u šoku zbog stravične tragedije koja se dogodila u njihovom komšiluku.

Komšije pričaju da su u šoku i neverici i prepričavaju porodičnu tragediju koja ih je sve potresla. Kažu da je Veljko izašao u dvorište, uzeo sekiru, vratio se u kuću i svojoj babi naneo nekoliko snažnih udaraca.

Pročitajte još:

„Čula se baš glasna svađa iz njihovog dvorišta i kuće, a onda se začuo i vrisak. Izašli smo pred dvorište, a onda smo videli Veljka na ulici kako ponavlja da zovemo policiju. Nismo u prvi mah shvatili šta se dogodilo, pomislili smo da je to opet jedna od uobičajenih svađa“, ispričale su komšije.

Pričaju da Veljko nije pravio probleme, ali i da se nije družio sa vršnjacima, i da je retko izlazio.

„Bio je nekako čudan i povučen, ali daleko od toga da je neko mogao i da pomisli da će ovako nešto da uradi“, pričaju u neverici komšije iz Godačice.

Verica je od zadobijenih povreda na mestu preminula, dok je Veljko ubrzo nakon što je počinio zločin uhapšen nedaleko od dvorišta.

„Veljko je bio dobro dete, ali sa babom koja je očeva majka, nije se baš najbolje slagao. Mnogo su se svađali. Ne znam zašto. Ne mogu da poverujem kakva nas je tragedija zadesila“, ispričala je Veljkova majka Danijela.

Ona kaže da se mladić često žalio na babu Vericu sa kojom je stanovao u istoj kući, jer je sa ocem Goranom, zbog njegovih zdravstvenih problema sa srcem, poslednjih nekoliko meseci živela u Sloveniji.

„Veljko je završio za kuvara u Kragujevcu, ali je retko izlazio. U poslednje vreme je često menjao raspoloženje, postajao je nervozan i razdražljiv. Nikako nije mogao da se složi sa Vericom, nikako, i eto šta nas je zadesilo“, ispričala je Veljkova majka.

BONUS video: Hapšenje dilera heroina u Beogradu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar