Ilustracija Foto:printscreenTANJUG

Šest osoba je poginulo, a tri je teško povređeno u saobraćajnim nesrećama koje su se u protekla tri dana dogodile na području Loznice. U sudaru kamiona i kombija najpre je poginulo petoro, a jedan tinejdžer (15) nastradao je noćas prilikom sudara na motociklu.

Voz nosio auto 200 metara

Vozač „venta“ Vladan N. (21) i suvozač Mile Đ. (38), teško su povređeni na pružnom prelazu kod Kozjaka, na pruzi Ruma-Šabac-Loznica-Mali Zvornik, kada je na njihov automobil naleteo voz oko ponoći.

Voz je nosio automobil oko 200 metara koji je potpuno smrskan, a povređene su iz razlupanog vozila izvlačili vatrogasci.

Foto:Shutterstock

Reč je, kako prenose Novosti, o sestriću i ujaku iz sela Joševe. Navodno, suvozač je vlasnik automobila i zamolio je sestrića da vozi, pošto se za to nije smatrao sposobnim zbog alkoholisanosti.

Krenuli su tek stotinak metara od kafića i na njih je naleteo voz. Mašinovođa kaže da ih je spazio, da je svirao, da je išao brzinom 20 do 30 kilometara na čas, ali, očigledno je, da vozač nije reagovao.

Tinejdžer poginuo na motoru

Petnaestogodišnji dečak poginuo je sinoć u selu Korenita, kod Loznice, kada je motociklom udario u banderu.

Ilustracija Foto: Printscreen/YouTube/nsuzivo rs

Kako su preneli mediji, sa njim je na motoru bio i dve godine stariji tinejdžer koji je, prema prvim informacijama, vlasnik motora.

Šta je dovelo do saobraćajne nesreće nije poznato, ali se pretpostavlja da su izgubili kontorlu nad dvotočkašem i udarili u stub javne rasvete.

Obojica tinejdžera su meštani sela Korenite i bili su dobri drugovi.

Četvoro poginulih sudaru kombija i kamiona

Pre samo dva dana četiri osobe su poginule, dve teško povređene, a jedna lakše u sudaru kamiona i kombija na putu Zavlaka – Tekeriš, na području Loznice. Nekoliko sati kasnije u bolnici je povredama podlegla i jedna teško povređena žena.

Kombi je prevozio sezonske radnike, a prvi rezultati istrage ukazali na to da se vozač kombija nije zaustavio na znak „stop“, zbog čega je došlo do sudara sa tragičnim posledicama.

Prema nezvaničnim informacijama, za volanom kamiona bio je Milenko T. iz Novog Sada, a policija je utvrdila da vozač nije bio pod dejstvom alkohola.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar