Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U saobraćajnim nesrećama u Srbiji je, za nešto više od 24 sati, nastradalo osmoro ljudi. U sudaru dva automobila u Novom Pazaru poginule su četiri osobe, a na teritoriji naše zemlje poginula su još dvojica motociklista i dva pešaka.

U udesu koji se desio juče nešto pre ponoći u prigradskom naselju Lukare, nadomak Novog Pazara, na licu mesta su nastradale tri osobe, a nedugo zatim je preminula i četvrta, pošto lekari nisu uspeli da je spasu.

Nastradala je jedna osoba koja je upravljala vozilom „audi A6“ i dve osobe iz vozila marke „opel“.

Prvi motociklista, Nemanja S. (17) je nastradao sinoć u nesreći koja se desila u ataru sela Miroč, na putu Majdanpek-Braz Palanka. U pomenutoj nesreće teško su povređena dva mladića, a jedan od njih, Nemanja S., podlegao je povredama u bolnici.

Drugi motociklista je poginuo jutros oko 9 časova u mestu Riđake na putu Šabac-Valjevo. Ovog puta nije bila u pitanju sletanje sa puta, već sudar motocikla kojim je nastradali upravljao i putničkog automobila.

Pešak K.N. (88) preminuo je juče oko 8.30 sati u mestu Ribari na putu Šabac-Loznica kada ga je pokosio vozač automobila „fiat doblo“. K.N. je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Drugi pešak i osma žrtva ovog crnog bilansa je muškarac iz Niša koji je nastradao jutros oko 9.30 časova u Bulevaru Nemanjića nakon što ga je udarila “škoda” aranđelovačkih registarstkih oznaka kojom je upravljao vozač iz Niša star 46 godina.

Nesreća se desila kod pijace “Krive livade” u trenutku dok je pešak pralazio ulicu, prema prvim i nezvaničnim infromacijama, van pešačkog prelaza, a identitet i godine starosti pešaka još uvek se utvrđuju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare