Saobraćajna nesreća u ulici Vojislava Ilića, u naselju Medaković
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Stradali vozači, biciklisti, motociklisti, za samo šest sati na srpskim drugomivma ugašena su četiri života.

U Srbiji su se u suvotu dogodile tri teške saobraćajne nesreće u kojima je život izgubilo četvoro ljudi.  Naime, juče nešto posle 16 časova došlo je do teške saobraćajne nesreće na putu Maglić – Bački Petrovac. Kako penose mediji, došlo je do sudara automobila i bicikla, nakon čega je automobil sleteo u kanal pored puta. Stradao je biciklista, ali navodno i još jedna osoba, ali za sada nije poznato da li se ta osoba nalazila u automobilu.

Pročitajte još:

Dva sata kasnije između naselja Ugrinovci i Reljinci kod Gornjeg Milanovca dogodila se strašna saobraćajna nesreća. Smrtno je stradao motociklista. Nesreća se dogodila u 16.55 sati, kazali su za „Telegraf“ u MUP.

„Motociklista se kretao iz Gornjeg Milanovca ka Ljigu. On je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom, jer nema kontakta sa drugim vozilom. Saobraćaj je zaustavljen i odvija se alternativnim pravcima“, kazali su u Policijskoj upravi za Čačak. Na mestu nezgode ostao je motor, delovi su rasuti po putu.

U saobraćajnoj nezgodi kod Lapova, u kojoj je učestvovalo jedno kombi vozilo i vozila humanitarne pomoći iz BiH za Tursku, sumnja se da je jedna osoba poginula. Prema prvim informacijama portala 192.rs, nastradalo je jedno lice. U pitanju je Ibarska magistrala.

Braća poginula kod Rožaja

Pored toga, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći magistralnom putu Rožaje – Bać u Crnoj Gori, koja se dogodila 17. februara oko 22.30 sati, život su izgubila braća od stričeva A. M. (16) i S. A. (16), dok su poginuli I. D. (16) i teško povređeni F. D. (17), takođe, braća od stričeva.

Foto: Društvene mreže

BONUS VIDEO: Olupina BMV-a u kome su stradala četiri mladića iz Užica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare