Foto: Nova.rs, Profimedia

Pre nekoliko dana Smederevo je zadesio krajnje nesvakidašnji događaj, kada su uhapšeni supružnici Srđan C. i Zorica C., koji su skrivali veću količinu droge u kancelariji Gradske uprave u kojoj su bili zaposleni. Oni su bili ažurni na društvenim mrežama, a Srđan je objavljivao i oskudne fotografije svoje žene, na kojima pozira u donjem vešu, a koje su izazvale veliku pažnju javnosti.

Kako pišu lokalni mediji, u kancelariji Srđana pronađena je marihuana i kokain, dok je u kancelariji kod njegove supruge Zorice pronađena manja količina droge marihuane i 86 psihoaktivnih tableta. Oni su izvedeni pred tužioca nakon što im je istekla mera obaveznog zadržavanja gde je, prema nezvaničnim informacijama, Srđan iskoristio svoje pravo da se brani ćutanjem, dok je Zorica navodno ispričala da nije prodavala drogu, ali da je kod sebe imala jer je bila konzument.

„Nakon saslušanja osumnjičenih, Više javno tužilaštvo u Smederevu je stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu da se prema S.C. odredi pritvor na osnovu čl. 211. st. 1. tač. 2,3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, a prema Z.C. na osnovu čl. 211. st. 1. tač. 2 i 4 Zakonika o krivičnom postupku“, saopštilo je tužilaštvo za Nova.rs.

Inače, uhapšeni bračni par na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke fotografije. Takođe, ako je sudeći po društvenim mrežama oni su u braku od 2019. godine. Na njegovom profilu mogu se naći fotografije kako planinari, druži se i često komentariše supruzi fotografije.

Uhapšeni je na svom profilu na Fejsbuku okačio i fotografiju na kojoj je njegova supruga oskudno obučena – na sebi ima čipkasti kombinezon, dok je njena zadnjica u prvom planu. Te 2019. godine objavili su slike sa venčanja.

„Ja vidim samo lepe čipkice, dobro usklađene i čisto umetničko delo… Ma da, to ja kažem“, komentarisala je Zorica.

Sudeći po objavama, Srđan se u slobodno vreme bavi fotografijom. Zorica ima veliki broj objava na kojima je obučena u kožnu odeću, kao i čipku, a navodi se i kako su obilazili moto skup.

Kako navode mediji, Srđan je zaposlen kao referent urbanizma u Gradskoj upravi, a nije poznato čime se Zorica bavi.

Prilikom pretresa, kod njih je pronađeno ukupno 1175 grama opojne droge marihuana, kamena supstanca nalik na opojnu drogu kokain težine 52 grama, 86 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, 2 digitalne vagice i jedna drobilica.

Uz krivičnu prijavu biće privedeni na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Bonus video: U tri akcije policije u Beogradu zaplenjeno više od kilogram droge

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare