Foto: Faceboo/kLazar Stojanovic

Lazar Stojanović i Tihomir Krstić iz Ćićevca mladići koji su u subotu automobilom sleteli u Zapadnu Moravu na magistralom putu Kruševac – Pojate, bili su nerazdvojni prijatelji i redovno su izlazili zajedno.

Telo Lazara Stojanovića izvučeno je u ponedeljak ujutru, dok je Tihoimir, za koga se sumnja da je bio na mestu suvozača, pronađen posle nekoliko dana.

Foto: Faceboo/kLazar Stojanovic

Stanovnici Ćićevca koji su ih poznavali kažu da su se njih dvojica mnogo družili.

„Ovo je prestrašno šta se dogodilo. Mnogo su se družili“, kaže jedan od meštana.

Porodica je prijavila nestanak policiji u nedelju, ali su i sami krenuli da ih traže.

„Nisu viđeni od subote, a priča se da su možda bili i na benzinskoj pumpi. Put sa koga su sleteli sigurno poznaju dobro, jer je vozač poreklom iz Mrzenice, sela kod Ćićevca u čijem ataru se i dogodila tragedija“, pričaju poznanici.

Tragovi kočenja mogu da pomognu istražiteljima da odgonetnu šta se dogodilo neposredno pre nego što je auto završio u reci, gde je nađeno potopljeno i na haubi. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Za sada postoje pretpostavke da je Tihomir izleteo kroz šoferšajbnu. BMW koji je, kako se veruje, vozio Lazar, skoro je neprepoznatljiv, šteta je totalna, a polomljena je šoferšajbna, delovi auta. Poznato je da se auto kretao iz pravca Ćićevca na magistralnom putu Kruševac – Pojate. Kako je došlo do sletanja sa puta, još uvek se uutvrđuje

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare