Foto: Instagram 192_rs, Facebook, Goran srdanov.rs

Snežana (49) i Aleksandar L. (50) iz Mola, poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru na putu Čenej-Sirig nedaleko od Novog Sada. Nastradali bračni par biće sahranjen u sredu na Južnom groblju u Molu, a prema rečima njihovih rođaka, Snežana i Aleksandar su srednjoškolska ljubav.

Bračni par je stradao u nedelju rano ujutru. Rođaka porodice, skrhana od bola, kaže da je „sudbina učinila svoje“.

„U 6 časova su krenuli iz kuće, u 6 i 50 sati su nastradali, tako je sudbina htela. Bili su pravi primer porodice i bezgranične ljubavi. Imaju dve ćerke, obe rade u Subotici kao medicinske sestre. Tragedija je ovo za celu porodicu“, kaže kroz suze naša sagovornica.

Foto:Screenshot/Instagram/aleksandarloncarski

Kako dodaje, Aleksandar i Snežana su od rane mladosti zajedno.

„Ne sećam se tačno koliko godina su zajedno, ali se oni poznaju još iz srednje škole. Aleksandar je rodom iz Bečeja, ali se doselio u Mol kod Snežane, napravili su kuću i tu podizali porodicu. Godinama su držali kafane u centru i na Tisi, ali su zbog korone i vanrednog stanja zatvorili“, kaže rođaka nastradalog para.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sagovornica našeg portala navodi da je najteže bilo saopštiti Snežaninoj majci vest o pogibiji.

„Seka, Snežina mama, ima problema sa šećerom. Dugo je već u bolnici i samo što su joj spustili šećer, dogodila se nesreća. Znam da je Snežin brat sa njenim ćerkama, uz asistenciju lekara, išao da joj saopšti za tragediju. Jadna žena šta je dočekala“, zaključuje rođaka kroz suze.

Podsetimo, Aleksandar i Snežana su poginuli kada su se automobilom „ford“, na putu iz Siriga ka Čeneju, kada je ispred njih istrčala srna, sudarili sa kamionom.

„Aleksandar, koji je bio za volanom, nažalost nije uspeo da izbegne životinju, a od siline udarca skrenuli su u suprotnu traku i desnom bočnom stranom automobila sudarili se sa kamionom koji je išao iz suprotnog smera“, priča izvor upoznat sa tokom istrage.

#related-news_0

Ekipa Hitne pomoći koja je brzo izašla na mesto nezgode mogla je samo da konstatuje smrt muškarca i žene.

Vozač kamiona je alkotestiran i utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi.

Foto: Instagram

Od porodice stradalog para na društvenim mrežama oprostila se ćerka, kratkom i emotivnom porukom.

“Volim vas”, napisala je ona.

BONUS VIDEO: Teška nesreća kod Požege

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar